Ak, mīļie, labie vecvecāki…

03.11.2014.

Kaut laika dzirnas visu maļ, ar mazbērniem, tā allaž bijis – nāk jaunība jums atpakaļ.

Vecvecākiem bērnu dzīvē ir nozīmīga vieta, viņi palīdz un atbalsta mazbērnus cik tas viņiem ir iespējams. Un, protams, vecmāmiņas pīrādziņi ir visgaršīgākie un vectētiņa padoms – visprātīgākais!—–
Grupu „Laimīte” un „Jumītis” bērni kopā ar skolotājām oktobra beigās sagatavoja mīļajiem vecvecākiem veltītus svētku pasākumus.
Pasākumos ar lielu mīlestību, atbildību un sirsnību bērni dziedāja dziesmas, deklamēja iemācītos dzejoļus, dejoja jautras dejas un aicināja dejot savus vecvecākus.
Grupas „Jumītis” vecvecāki ar lielu prieku noskatījās, kā mazie aktieri iejutās graudiņu, saulītes, lietutiņa, ābelītes un citās lomās. Bērni stāstīja par grauda garo un grūto ceļu līdz klaipam. Grupas „Laimīte” bērni par šo grauda ceļu pastāstīja dziesmās un dejās.
Vecvecāku acis mirdzēja, un tajās bija redzams gandarījums, milzīgs prieks, pateicība un mīlestība par mazbērnu veikumu. Pasākuma beigās katrs mazbērns apsveica, samīļoja un apdāvināja vecmāmiņas un vectētiņus ar pašu darinātām dāvaniņām: grupas „Laimīte” bērni – ar jaukajām sirsniņām, bet grupas „Jumītis” bērni – ar pašgatavotu maizīti.
Mēs no visas sirds priecājamies par ikvienu, kurš bija atsaucies ielūgumam un pavadīja šo laiku pie mums.
Liels paldies vecvecākiem par sirsnību un mīļumu, palīdzot audzināt mazbērnus! Lai prieks un labestīgs saviļņojums pavada Jūs visus katru dienu!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
12. pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Svetlana Špandaruka