Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestāde „Spārīte” svinēja savu 25.jubileju!

13.11.2014.

Mūsdienīgais bērnudārzs atrodas Jaunās Forštadtes mikrorajonā, brīnišķīgā vietā blakus priežu silam. Iestādē strādā 12 grupas, bērnudārzu apmeklē 250 bērni. Kolektīva darbs tiek virzīts uz bērnu vispusīgu attīstību, labvēlīgas vides veidošanu, veselības stiprināšanu un kvalificētu sagatavošanu skolai.—–
Jubilejas ietvaros visu nedēļu laikā no 3.novembra līdz 7.novembrim iestādē notika svinīgi pasākumi, koncerti, izstādes, tikšanās ar viesiem, bijušajiem darbiniekiem un absolventiem. Visus trīs koncertus pavadīja priecīgo vecāku, dārgo darbinieku un cienījamo viesu smaidi un ovācijas. Bija pateikts daudz labu vārdu, dāvināts daudz mīļu dāvanu un saņemts milzums patīkamu emociju!
Paldies viesiem par siltajiem vārdiem un brīnišķīgajām dāvanām, vecākiem – par atzinību un dalību zīmējumu un radošo darbu izstādēs – tās bija brīnišķīgas! Paldies bijušajiem darbiniekiem par skaistajām atmiņām!
Paldies mūsu dārgajiem bērniem par centību, talantiem un mīļumu, un vienkārši par to, ka JŪS esat!
Milzumliels paldies visiem bērnudārza darbiniekiem par ieguldīto darbu, profesionalitāti, par sirds siltumu, par uzticību un sapratni!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
5.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
O.Guseva