Latgales reģiona skolēnu sacensības volejbolā 1996. – 1998.g.dz. jauniešiem

28.11.2014.

Š.g. 24.novembrī Daugavpils Centra vidusskolas un Daugavpils Bērnu un jauniešu sporta skolas zālēs norisinājās Latgales reģiona skolēnu sacensības jauniešiem, kuri dzimuši 1996. – 1998.g. —–
Sacensībās piedalījās komandas no Daugavpils (Daugavpils 3.vidusskola un Daugavpils Krievu vidusskola-licejs), Daugavpils novada (Sventes vidusskola), Vārkavas vidusskolas, Preiļu Valsts ģimnāzijas, Rēzeknes novada (Nautrēnu vidusskola un Kaunatas vidusskola) , Krāslavas Valsts ģimnāzijas, Balviem un Balvu novada (Baltinavas).
Jaunietes izspēlēja savā starpā viena piecu komandu apļa turnīru, savukārt jaunieši tika sadalīti divās grupās – pa 4 un 3 komandām katrā, tad vēlāk A un B grupu uzvarētāji tikās pusfinālos ar komandām, kuras pretējās grupās ieņēma otrās vietas. Pusfinālu uzvarētāji tikās spēlē par 1.vietu, bet pusfināla zaudētāji cīnījās par 3.vietu.
Jaunietēm 1.vietu izcīnīja Daugavpils 3.vidusskolas komanda (sporta skolotājs Sergejs Smirnovs), 2.vietu ieņēma Baltinavas vidusskolas komanda un 3.vietu – Preiļu Valsts ģimnāzijas komanda.
Jauniešiem 1.vietu izcīnīja Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja komanda (sporta skolotājs Oļegs Kalpakovs ), 2.vietu ieņēma viesi no Balvu Valsts ģimnāzijas, bet 3.vietu ieņēma Krāslavas Valsts ģimnāzijas komanda, kas spraigā 3 setu spēlē pārspēja Sventes vidusskolas komandu.
Godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti ar diplomiem, medaļām un kausiem.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes
izglītības metodiķis
Oskars Laurens
t.65432102