Franču valodas interaktīvās nodarbības

28.11.2014.

No š.g. 28.oktobra Daugavpils Universitātes Humanitārās fakultātes Svešvalodu centrs aicina franču valodas un kultūras cienītājus pievērsties franču valodai. Svešvalodu centra vieslektore Odrija Persobe (Audrey Peyresaubes) ir sagatavojusi interaktīvas nodarbības, kurās katrs interesents apgūs franču valodas pamatus un Francijas kultūras savdabību, kā arī iegūs jaunus draugus.—–
25.novembrī Daugavpils 9.vidusskolas 11.klases skolniece Elīna Magomedova un 12.vidusskolas 10.klases skolniece Ērika Bužinska apmeklēja nodarbības Daugavpils Universitātē. Skolniecēm patika nodarbības draudzīgā un patiesi franciskā atmosfēra, kā arī nodarbības laikā piedāvātā filma „Koristi”.
Interaktīvās nodarbības ir unikāla iespēja skolēniem, kuri apgūst franču valodu skolā, lietot to arī ārpus mācību stundām, neformālā atmosfērā komunicējot ar tiem, kam franču valoda ir dzimtā.
Varbūt franču valoda un tās apgūšana var ieinteresēt arī tos, kuri vēl domā, kādu valodu apgūt: plānotie nodarbību laiki katru otrdienu, no plkst. 17.30 līdz plkst.18.30, 324. aud. (Vienības ielā 13).

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 9.un 12.vidusskolas
franču valodas skolotāja
Ludmila Čirkste