Ziemassvētku noformējuma konkursa uzvarētāji noskaidroti

15.01.2015.

Š.g. 14.janvārī Daugavpils pilsētas domē tika apbalvoti skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējuma konkursa uzvarētāji.—– 
Nominācijā „Pilsētas izglītības iestāžu noformējums” apakšgrupā – pamatskolas, vidusskolas, profesionālās izglītības iestādes, augstskolas – dalībai pieteicās Daugavpils 3.vidusskola, Centra vidusskola, 10.vidusskola, 12.vidusskola (ēka Jelgavas ielā 30a), Vienības pamatskola, Daugavpils pilsētas bērnu un jauniešu centrs „Jaunība” un Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola”. Šajā nominācijā 1.vietas tika piešķirtas Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolai „Saules skola” un Daugavpils pilsētas bērnu un jauniešu centram „Jaunība”, bet 2.vieta – Daugavpils 3.vidusskolai.
Apakšgrupā – pirmsskolas izglītības iestādes – konkursā piedalījās Daugavpils pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestāde, 12.pirmsskolas izglītības iestāde, 13.pirmsskolas izglītības iestāde, 14.pirmsskolas izglītības iestāde, 17.pirmsskolas izglītības iestāde, 21.pirmsskolas izglītības iestāde, 24.pirmsskolas izglītības iestāde, 26.pirmsskolas izglītības iestāde, 27.pirmsskolas izglītības iestāde, 30.pirmsskolas izglītības iestāde un Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestāde. 1.vieta tika piešķirta Daugavpils pilsētas 14.pirmsskolas izglītības iestādei, 2.vietu dalīja Daugavpils pilsētas 17.pirmsskolas izglītības iestāde, Daugavpils pilsētas 24.pirmsskolas izglītības iestāde un Daugavpils pilsētas 27.pirmsskolas izglītības iestāde, bet 3.vietu ieguva Daugavpils pilsētas 13.pirmsskolas izglītības iestāde un Daugavpils pilsētas 30.pirmsskolas izglītības iestāde.
Visi konkursa dalībnieki saņēma Daugavpils pilsētas domes pateicības un kalendārus, bet uzvarētāji balvās saņēma arī Ziemassvētku rotājumus.
Priecājamies par mūsu izglītības iestāžu aktīvo dalību konkursā un gūtajiem panākumiem! Lai radošas idejas dzirkstī arī 2015.gada konkursā!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes
sabiedrisko attiecību speciāliste
Anita Pleša
t.65407434