Sirsnīgais februāris atkal ir klāt!

17.02.2015.

Mūsu pilsētā, tāpat kā vairākās Eiropas valstīs, ir populārs 14.februāris – Svētā Valentīna diena. Jau piekto reizi Daugavpils 3.vidusskolā viesojās skolēni no dažādām Daugavpils skolām, kuri piedalījās šiem svētkiem veltītajos konkursos.—–
Ar siltiem vārdiem pasākumu atklāja Daugavpils 3.vidusskolas direktors V.Azarevičs, kurš novēlēja viesiem, skolotājiem un skolēniem labu noskaņojumu un mīlestību.
11 skolēnu komandas piecu dalībnieku sastāvā piedalījās 6 konkursos, kuros izmantoja savas angļu valodas zināšanas par dažādām tradīcijām, kā arī radošas iemaņas. Piemēram, konkursu dalībnieki veidoja svētku emblēmu no piedāvātā materiāla, atbildēja uz viktorīnas jautājumiem, izmantojot „ActivInspire” programmu.
Šogad pasākumu apmeklēja ASV pasniedzēja Keita Makklillana (Kate McClellan, English Teach Assistant programmas dalībniece).
Skolēnu darbu vērtēja žūrija: trīs 3.vidusskolas skolotājas, divi 11.b klases skolēni un žūrijas priekšsēdētāja – Izglītības pārvaldes metodiķe Ilona Ustinova.
Sīvā cīņā konkursā uzvarēja J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas, Krievu vidusskolas-liceja, Vienības pamatskolas un 9.vidusskolas komandas. Zaudētāju šogad nebija – visas komandas saņēma krāsainus diplomus un saldus cienastus no Izglītības pārvaldes. Skolēnus svinīgi apbalvoja žūrijas priekšsēdētāja Ilona Ustinova.
Konkursa nobeigumā, par godu pasākuma piektajai jubilejai, dalībnieki palaida gaisā sarkanus balonus un iedomājās savas vissirsnīgākās vēlēšanās. Konkursa organizatoru vēlēšanās ir cerība uz to, ka topošie piektklasnieki vēlēsies svinēt šo pasākumu mūsu skolā.
Mīļš paldies visiem skolotājiem par skolēnu sagatavošanu konkursam, par komandu dalībnieku izskatu un svētkos izmantotajiem aksesuāriem!
Mīļš paldies direktora vietniecei J.Leončikai par pasākuma tehnisko atbalstu!
Īpaša pateicība 5.-7.klašu ansamblim un mūzikas skolotājai M.Veličko, 9.klases skolniecei V.Soņinai, 6.c klases trio par franču dziesmu un franču valodas skolotājai J.Smuļko par jauko uzstāšanos!
Milzīgs paldies skolas administrācijai par atbalstu, skolas skolotājiem un 10.b. klases skolēniem Maksimam Vasiļjevam un Diānai Jasinskai, kā arī 11.b klases skolēniem un „Svēta Valentīna” atveidotājam Vadimam Šapiļim, kuri palīdzēja svētku organizēšanā!

Laipni gaidīti arī nākamajā gadā!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 3.vidusskolas
angļu valodas skolotāji