„Ābelītes” radošās meistarklases turpinās

05.03.2015.

Lakatam un šallei nav tikai praktiska nozīme, par kuru atceramies, kad laiks kļūst aukstāks. Tas ir ļoti labs veids, kā atsvaidzināt koptēlu, padarot to interesantu. Iegādājoties šalli, bieži secinām, ka īsti zinām tikai vienu variantu, kā to sasiet. Izskatās, ka šosezon šalle atkal būs pavasara aktualitāte, jo košo krāsu kokvilnas, zīda un šifona šalles jau tagad ir redzamas veikalu jaunajās kolekcijās. Izrādās, tās var nēsāt daudzos variantos.—–
Tieši tāpēc pavasara sākumā Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde „Ābelīte” turpina tradīciju novadīt neparastas meistarklases saviem kolēģiem, un 5.martā tika organizēta meistarklase „Vienkārši un burvīgi šalles siešanas veidi”. Meistarklases vadītāja Ināra Kolosova apkopojusi 10 aktuālākās šī pavasara tendences šallēm un lakatiem.
Papildus tā bija iespēja enerģiski un praktiski pavadīt stundu kopā ar pārējiem meistarklases dalībniekiem radošā noskaņojumā, gūstot vērtīgas zināšanas par vēl vienu sievietes noslēpumu: kā būt skaistai un modernai.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
11.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
NataļjaKozireva
t.65474792