Zīmējumu konkurss „Mana ģimene”

09.03.2015.

No 2015.gada 6.marta līdz 31.martam projekta „Dienvidlatgales vecāku forums” ietvaros tiek izsludināts zīmējumu konkurss 5.-9.klašu skolēniem „Mana ģimene”. Zīmējumu konkursa mērķis ir mudināt Daugavpils pilsētas, Krāslavas un Daugavpils novada bērnus un jauniešus domāt par ģimenes nozīmi un attēlot, kādu bērns un jaunietis redz savu ģimeni.—–
Vērtēšanas komisija izvēlēsies 100 labākos darbus, kuri tiks izstādīti Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā no 14.aprīļa līdz 24.maijam. Izstādes „Mana ģimene” atklāšanas pasākums ieplānots 2015.gada 14.aprīlī plkst.16.00.
Zīmējumus konkursam „Mana ģimene” var atnest vai nosūtīt līdz 2015.gada 31.martam uz:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes (Saules ielā 7) 20.kabinetu;
Daugavpils novada Izglītības pārvaldes (Rīgas ielā 2) 36.kabinetu;
Krāslavas novada Izglītības pārvaldes (Skolas ielā 7) 7.kabinetu.
Konkurss tiek organizēts biedrības „Daugavpils boxing club „Lokomativ Pro”” projekta „Dienvidlatgales vecāku forums” ietvaros sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi, Krāslavas novada Izglītības pārvaldi un Daugavpils novada Izglītības pārvaldi.
2015.gada 18.aprīlī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā norisināsies Dienvidlatgales Vecāku forums, kas pulcēs ap 100 aktīvāko reģiona vecāku, lai meklētu risinājumus līdzdarbošanās problēmai. Foruma dalībniekiem būs iespēja aplūkot zīmējumu izstādi.
Projekts tiek finansēts no LR Kultūras ministrijas un Dienvidlatgales NVO atbalsta centra savstarpēji noslēgtā līguma par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā ietvaros. Finansējuma Līgums Nr. 03/KM.

Zīmējumu konkursa nolikums Zimejumu konkursa_nolikums.pdf

Informāciju sagatavoja:
projekta „Dienvidlatgales vecāku forums”
vadītāja
Ilze Onzule,
ilze.onzule@inbox.lv, t.29252443