Izglītojamo radošo spēju attīstīšana ārpusstundu darbā

10.04.2015.

Š.g. 2.aprīlī Daugavpils 10.vidusskola direktoru vietniekiem audzināšanas jomā un citiem interesentiem piedāvāja savu redzējumu par to, kā var radoši attīstīt skolēnus, ļaujot vaļu viņu interesēm.—– 
Šoreiz semināra dalībnieki iejutās skolēnu lomās. Skolotāja Nataļja Ozerska ieveda dalībniekus smaržu un sveču pasaulē. Katrs varēja izveidot sveci pēc savas gaumes – ar vaniļu, kanēli, pipariem u.c. garšvielām, kuras semināra nobeigumā varēja iegūt savā īpašumā. Semināra turpinājumā Svetlana Jevstifejeva un Lilija Kozinda ar saviem skolēniem aicināja apgūt gumijas aproču veidošanu. Skolēnu saulainie smaidi un ieinteresētība aizrāva visus. Liels paldies bērniem un skolotājām par viņu pozitīvismu!
Semināra noslēgumā notika direktoru vietnieku audzināšanas jomā metodiskās apvienības sēde, kuras laikā tika aktualizēti valstī un pilsētā aktuālie audzināšanas jomas jautājumi.
Vislielākā pateicība Daugavpils 10.vidusskolas direktorei Vallijai Salnai un direktores vietniecei Nataļjai Rimovičai par organizēto pasākumu, kurš mums visiem ieskandināja Lieldienu laiku!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils vispārizglītojošo skolu
direktoru vietnieku audzināšanas jomā
MA vadītāja
A.Jurģīte
e-pasts: jurgite@inbox.lv