Nākotnes divriteni izgudrojot

28.09.2015.

Tehnoloģiju laikmetā, kad viss nemitīgi mainās un attīstās, rodas jaunas lietas, tiek pilnveidotas jau ierastās. Arī šī gada septembrī Daugavpils pilsētas 4.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes bērniem tika sniegta lieliska iespēja nedaudz iejusties izgudrotāju lomās, attīstot radošās spējas, talantus un fantāziju, piedaloties Mācību centra „Erfolg” organizētajā zīmējumu konkursā „Nākotnes divritenis”.—– 
Zīmējot bērni varēja attīstīt savas radošās prasmes un parādīt brīvu fantāzijas lidojumu, iztēlojoties un veidojot interesantus, oriģinālus un inovatīvus nākotnes divriteņu moduļus. Darbs nepārprotami bērniem sagādāja lielu prieku, un viņi ar aizrautību centās izdomāt kaut ko jaunu, pauda savas idejas, iedzīvinot un apvienojot pat visneparastākās lietas. Piedaloties šajā konkursā, pirmsskolas izglītības skolotāji kopā ar bērniem pārrunāja šobrīd ļoti aktuālu tēmu – ekoloģiju, nostiprināja bērnu zināšanas par ekosistēmas aizsardzības veidiem, kā cilvēks var mazināt piesārņojumu un aizsargāt dabu, ikdienā izmantojot dabai draudzīgākus transporta līdzekļus un pievēršot uzmanību veselīgākam dzīvesveidam.
Konkursa noslēgumā Vienības laukumā bija apskatāma zīmējumu izstāde, kurā bērni aplūkoja savus mākslas darbus un apskatīja to, ko ir izdomājuši un uzzīmējuši citi konkursa dalībnieki. Bērni balvā saņēma aizraujošu, piedzīvojumiem bagātu braucienu ar karieti pa pilsētas centru, kas izraisīja milzum daudz pozitīvu un neaizmirstamu emociju un gandarījuma sajūtu par paveikto darbu.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
4.peciālās pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Lilita Pudāne