Darīt labus darbus, domāt labas domas…

19.10.2015.

Darīt labus darbus, domāt labas domas, būt labam, atsaucīgam un iejūtīgam pret sevi un citiem, pret visu pasauli – tas ir tas, uz ko jātiecas ikvienam cilvēkam.—–
Akcijas “Labo darbu nedēļa 2015” ietvaros Daugavpils pilsētas 12. pirmsskolas izglītības iestādes bērni un viņu vecāki aktīvi iesaistījās labdarības akcijā ar mērķi palīdzēt pamestajiem, noklīdušajiem un bez saimnieka palikušajiem dzīvniekiem, kuri pašlaik uzturas Daugavpils pilsētas dzīvnieku patversmē. Nedēļas laikā tika savāktas piecas kārbas ar kaķu un suņu barību, un 16.oktobrī savāktā barība tika nodota Daugavpils dzīvnieku patversmes pārstāvei O.Bondarei.
Šīs akcijas ietvaros vēlējāmies iepriecināt gan dzīvnieciņus, gan mūsu sirsniņas. Vēlējāmies arī sekmēt bērnos izpratni par labestību un labo darbu veikšanu, bet vecākiem aktualizēt labestības kā vērtības, kuru izkopt ikdienas dzīvē, nozīmi.
Ceram, ka akcija palīdzēs ieaudzināt bērnos līdzjūtību un sirsnīgumu, kā arī pozitīvu attieksmi pret mūsu četrkājainajiem draugiem.
Izsakām pateicību visām ģimenēm, kuras atsaucās mūsu aicinājumam!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
12.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
S.Špandaruka
t.28827173