Adventes pirmajā svētdienā Daugavpils novada Kultūras centrā norisināsies labdarības izsole “Uzzīmē sapni”

26.11.2015.

Š.g. 29.novembrī plkst. 12.00 Daugavpils novada Kultūras centrā (Dobeles ielā 30, Daugavpils) norisināsies labdarības izsole ,,Uzzīmē sapni”. Lieli un mazi ir aicināti kopā svinēt pirmo adventi, sapņojot un sapņus piepildot!—–

,,Uzzīmē sapni” ir Daugavpils Universitātes studentes Baibas Vingres organizētais projekts Swedbank un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Attīstības fonda studentu sociālo projektu konkursa “Open Mind 2015” ietvaros. Projekta mērķis ir atbalstīt Daugavpils novada bērnunamos dzīvojošos bērnus, uzlabot viņu dzīves kvalitāti un veicināt sabiedrības iecietību un līdzdalību sociāli nozīmīgu jautājumu risināšanā.
Daugavpils novadā darbojas divi bērnu nami, kuru audzēkņi sapņo par iespēju apmeklēt kultūras pasākumus, doties ekskursijās, iegādāties jaunu sporta inventāru, bet finanšu trūkuma dēļ, tas viņiem ir liegts. Lai nodrošinātu iespēju piepildīt bērnu sapņus, tiks organizēta labdarības izsole. Izsoles laikā varēs iegādāties unikāla dizaina rotaļlietas, kuras veidotas sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” lietišķās mākslas studiju, vadoties pēc patversmes „Priedīte” un Naujenes bērnu nama audzēkņu zīmētajiem darbiem. Izsolē savāktie līdzekļi tiks ziedoti katram bērnu namam.

Palīdzēsim bērnunamu bērniem īstenot viņu sapņus!

https://www.youtube.com/watch?v=LXHofjox_Cg

Daugavpils Universitātes
studente
Baiba Vingre