Daugavpils pilsētas 20. pirmsskolas izglītības iestādes 50 gadu jubileja

16.05.2016.

Nozīmīgas jubilejas reizes nevilšus liek atskārst, cik ātri steidzas laiks! Kopš 1966.gada 3.maija jau piecdesmit gadus Daugavpils pilsētas 20. pirmsskolas izglītības iestādi ik dienu piepilda bērnu čalas un smiekli.—–
Gatavojoties skaistajai jubilejai, “Pasaku namiņā” valdīja īsta rosība un svētku noskaņa. Pedagogi un bērni gatavojās svētku pasākumam, vecāki darināja apsveikumus – plakātus, atklātnes, albumus, video apsveikumus u.c.
Jubilejas pasākumu viesiem apmeklēja Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes pirmsskolas izglītības darba speciāliste I.Zeļenkova, Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāji, kuri ir strādājuši mūsu iestādē, kā arī citi bijušie mūsu iestādes darbinieki un vecāku padomes pārstāvji. Pasākuma laikā skanēja dziesmas, mūzikas jautro skaņu pavadījumā bērni dejoja gan latviešu tautas dejas, gan sporta balles dejas, gan mūsdienu ritmiskās dejas. Dažas dienas pirms jubilejas Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde sakarā ar iestādes jubileju uzdāvināja projektora ekrānu, uz kura pasākuma laikā tika demonstrēta iestādes jubilejas video prezentācija. Pasākuma izskaņā bijušie kolēģi atcerējās, kā viss bija toreiz, pirms 50 gadiem, un ar prieku atzīmēja pozitīvas pārmaiņas šodienas iestādē.
Svētku pasākums bērniem notika ārpus telpām. Lielu prieku bērniem sagādāja Saeimas deputāta Riharda Eigima dāvinātie krāsainie, ar hēliju pildītie baloni, kurus bērni kā svētku daļiņu paņēma līdzi uz mājām Bet svētku cienastā bērni saņēma AS „Latvijas maiznieka” dāvinātās medus kūkas „Kūko”.
Iestādes darbinieki, bērni un vecāki ir pateicīgi Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldei, Rihardam Eigimam un AS „Latvijas maiznieks” par bērniem radīto svētku prieku.

Ieskats pasākumos Jubileja50Gadi.pdf

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
20.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītāja vietniece
D.Vilmane
t.65443503