Rudens darbi „Zīļuka”saimē

08.11.2016.

Rudens visiem asociējas ar bagātu ražu, krāšņumu dabā un visi – gan lieli, gan mazi – par to līksmo. Mūsu, Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestādē arī varam lepoties ar paveikto un aizvadīto. Tas ir bijis pasākumiem bagāts, jautriem brīžiem, sporta izklaidēm, svētkiem un tradīcijām, kā arī čakliem darbiem pilns laiks.—–
Šogad esam kopā ar bērniem godinājuši gan maizīti, kas ir mūsu zemes dārgums un bagātība, gan lietus dienu svinējuši. Netika aizmirsta putras diena, kas, iespējams, būs jauna tradīcija mūsu iestādē.
Jau vairākus gadus piedalāmies Roku mazgāšanas dienā, kad tiek pārrunāts un rīkotas tematiskās pēcpusdienas par roku tīrību, šogad aktīvi iesaistījāmies arī “Drogas” rīkotajā konkursā.
Tika organizēti kārtējie Rudens svētki, Miķeļdiena un Rudens olimpiāde, bet visu noslēdza Mārtiņdienas svinēšana.
Ziemu sagaidīt esam gatavi, jo tieši pirms lielā sniega atsaucāmies Daugavpils pilsētas pašvaldības aicinājumam sakopt savu apkārtējo vidi.
Viss aizvadītais laiks ir bijis bērnu smieklu, prieka, pārsteiguma momentu, gandarījuma un apmierinājuma pilns. Jāpiebilst, ka to redzot, arī pieaugušo sirdīs jūtam sajūsmu, ka esam kaut mazliet pozitīvā un labā devuši mazajiem, kas ir mūsu nākotne.

Jaukākie iespaidi ziluku rudens darbi.pdf

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
26.pirmsskolas izglītības iestādes „Zīļuks”
vadītāja vietniece izglītības jomā
Ilze Zīle