Daugavpils jaunieši iegūst vairāk Liepājā

23.11.2016.

2016.gada 15.-16.novembrī ASV vēstniecība Rīgā sadarbībā ar LCB ASV Informācijas centru un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi organizēja braucienu skolēniem (centra rīkoto konkursu uzvarētājiem un brīvprātīgajiem palīgiem) uz pasākumu “Iegūt vairāk”, kas notika Liepājā.—– Latviski patriotiskā gaisotnē starp diviem valsts svētkiem jaunieši piedalījās šajā motivējošajā pasākumā, kura mērķis bija sekmēt jauniešu personības izaugsmi un mudināt iedvesmoties no veiksmes stāstiem, ar kuriem dalījās panākumiem bagāti speciālisti.
Pasākums notika viesmīlīgajās Blue Shock Race kartinga halles telpās. Pasākuma programma piedāvāja iedvesmojošus stāstus un komandas saliedēšanas aktivitātes, kas ļāva jauniešiem labāk iepazīt sevi un savas spējas. Kompetentie lektori, kuru vidū bija jaunie uzņēmēji Artis Daugins un Elviss Straupnieks, kā arī pieredzējuši uzņēmējdarbības speciālisti Juris Ulmanis, Gregs Maters un Nils Students atklāti dalījās ar savu pieredzi un secinājumiem, veiksmēm un neveiksmēm, rosinot jauniešus uz pārdomām. Divu dienu programma noslēdzās ar aktīvu atpūtu Blue Shock Race kartingu hallē un skaistu ekskursiju uz Liepājas Karostu, kas pastiprināja pasākuma radīto iedvesmu.
LCB ASV Informācijas centrs savā un pasākuma dalībnieku vārdā izsaka pateicību ASV vēstniecībai Rīgā par šo lielisko iespēju smelties radošumu un iedvesmu, kā arī personīgi Nilam Studentam un Artim Dauginam par izcilu pasākuma organizāciju. Sirsnīgs paldies skolēniem, kas piedalījās pasākumā, kā arī mūsu partneriem – Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes pedagoģei karjeras konsultantei Santai Čeirānei un Daugavpils 3.vidusskolas skolotājai Daigai Vasiljevai, kas sniedza nenovērtējamu atbalstu pasākuma organizētājiem!

Informāciju sagatavoja:
LCB ASV Informācijas centra vadītāja
Natālija Oševerova