Divas mācību diskusijas jau notikušas

12.12.2016.

Šīs mācību gads – olimpiādes krievu valodā un literatūrā gads. Olimpiādes 2.daļa ir atklātā diskusija, tāpēc pilsētā bija organizētas divas mācību diskusijas 8.-9.klašu skolēniem (novembra beigās) un 10.-12.klašu skolēniem (decembra sākumā).—–
Pasākumā piedalījās piecpadsmit 8.-9.klašu skolēnu un septiņpadsmit vidusskolēni. Ļoti interesanti bija diskutēt par teksta saturu un izpratni, par autora ideju, skolēni prot pierādīt savas domas un atrast atbilstošus piemērus no daiļliteratūras un dzīves. Skolēni augstu novērtēja diskusijas vadītāju darbu.
Paldies Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja skolotājai Inārai Kudrjavskai un Daugavpils Centra vidusskolas skolotājai Nataļjai Kožanovai par interesantajiem jautājumiem un diskusijas vadīšanu!
Paldies skolēniem par aktīvu līdzdalību diskusijā un skolotājiem Nataļjai Koviļinai un Allai Paškevičai (Krievu vidusskola-licejs), Gaļinai Čekanei, Gertrudai Juručonokai un Marijai Žilinskai (3.vidusskola), Svetlanai Loktevai un Jevgēnijai Bendorjusai (Centra vidusskola), Jeļenai Žagarei, Viktorijai Vaivodei, Marinai Halimonei un Ludmilai Demidai (10.vidusskola), Ludmilai Dobroserdovai un Jeļenai Kazačonokai (15.vidusskola), Ludmilai Sergejevai, Valentīnai Titokai, Irinai Čertkovai un Nadeždai Semjonovai (13.vidusskola), Svetlanai Dorofejevai (Saskaņas pamatskola), Inesai Bogdanovai un Elitai Kuriļinai (17.vidusskola) par skolēnu sagatavošanu!

Fotoieskats pasākumos diskusijas fotomirkli.pdf

Diskusijas fotomirkļi
Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
Krievu valodas un literatūras skolotāju MA vadītāja,
izglītības metodiķe
Marija Žilinska
t. 65432102