Tikšanās ar Latvijas Valsts prezidenta kundzi

23.01.2017.

Š.g. 18.janvārī Daugavpils pilsētas 9.speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē viesojās Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone. Ar smaidu un pozitīvām emocijām, iekļaujot latviešu tautas folkloras elementus, gan bērni, gan pieaugušie laipni sagaidīja ciemiņus.—–
Prezidenta kundzei un ciemiņiem bija iespēja nokļūt pasakā par bērnību un ielūkoties iestādes dzīvē. Galvenie pasaku varoņi bija bērni, kuri iepriecināja klātesošos ar skaistām latviešu tautasdziesmām, dejām un rotaļām. Vidējās grupas bērni un pedagogi veidoja draudzības saulīti, iesaistot ciemiņus pievienot saules stariņus ar saviem vārdiem, kā arī bija iespēja doties kopīgā rotaļā. Pasākuma gaitā Valsts prezidenta kundzei I.Vējonei un klātesošajiem bija iespēja apmeklēt iestādes grupiņas, sensoro istabu un ārsta kabinetu, iepazīstoties ar mūsu iestādes darba specifiku un korekcijas darbu. Pašdarināti bērnu un pedagogu radošie roku darbiņi iepriecināja cienījamo Valsts prezidenta I.Vējones kundzi. Savus novēlējumus I.Vējones kundze ierakstīja iestādes viesu grāmatā.
Vienoti gan dziesmā, gan dejā, gan kopīgā fotogrāfijā, atstājot siltas un jaukas atmiņas par šo tikšanos, kas ir ierakstītas pasaku grāmatas šīs dienas lappusē.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
9.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes
vadītāja
I.Andrijauskiene
t. 65426481