Labdarības koncertā “Saules stariņš” tika savākti 118 euro

11.05.2017.

Š.g. 3.maijā Daugavpilī notika labdarības koncerts “Saules stariņš”, kuru organizēja J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolēnu parlaments sadarbībā ar Biedrību “Latvijas Sarkanais Krusts”, Daugavpils pilsētas jauniešu domi un zinātkāres centru “ZINOO”.—–
Koncertā piedalījās deju grupas, vokālie ansambļi un mūziķi no visas pilsētas: “Stage On”, “Factory Kingz”, “Vivat”, “Stop Time”, A.Boginiča deju skola, “Pumpuriņi” un talanti no ģimnāzijas. Noslēdza koncertu “Fire Show Studio” ar savu uguns šovu ārā, kas bija liels pārsteigums gan pieaugušajiem, gan bērniem.
Koncerta mērķis bija savākt līdzekļus Daugavpils bērnu namu atbalstīšanai. Tika savākti 118 euro. Ziedojumi tiks izmantoti, lai organizētu bērnu namu jauniešiem pasākumu 2.jūnijā ar meistarklasēm un radošām darbnīcām, kuras vadīs speciālisti no dažādām sfērām (uguns šovs, teātris, mūzika, centrs ZINOO, dejas, u.c.). Pēc darbnīcām būs saldais pārsteigums un arī diskotēka.
Paldies visiem, kas atbalstīja labdarības akciju šajā vakarā! Pateicamies arī J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolēnu parlamentam par ideju un koncerta organizāciju!

Vairāk fotogrāfiju https://failiem.lv/u/xth7ta3g

Informāciju sagatavoja:
J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas
direktora vietnieks audzināšanas darbā
Andžejs Začiņajevs