Kā atgūt naudu par neapmeklētajām dienām vasaras nometnēs bērniem

26.06.2017.

Šogad jūnijā darbu uzsāka 10 Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas organizētās vasaras nometnes bērniem vecuma no 6 līdz 14 gadiem. Daugavpilī šajā vasarā darbosies astoņpadsmit bērnu nometnes, ko organizē Jaunatnes nodaļa, tajās varēs atpūsties 890 bērni.—– Bērnu dienas nometnes darba laiks ir no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 ar trīsreizēju ēdināšanu (diennakts nometnē – četrreizēju ēdināšanu).
Atgādinām, ka ceļazīme ir jāapmaksā ar pārskaitījumu caur internetbanku vai banku, norādot nometnes nosaukumu, bērna vārdu, uzvārdu un personas kodu. Ar izdrukātu maksājuma uzdevumu vecākiem ir jāatnāk uz Jaunatnes nodaļu (Saules ielā 5a) augusta maiņas nometnei līdz 5.jūlijam (ieskaitot).
Informējam, ka gadījumā, ja bērns neapmeklēja Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas organizēto nometni un nometnes vadītājs bija par to informēts, bērnu vecāki pēc nometnes beigām naudu par ēdināšanu var atgūt 10 dienu laikā, uzrakstot iesniegumu Daugavpils pilsētas domē, informācijas birojā (1.stavā, Kr. Valdemāra ielā 1).

Atgūstamā summa par 1 dienu nometnē:
– 3,50 EUR dienas nometnē
– 8,00 EUR diennakts nometnē

Papildu informācija:
t.65422309