Ziemassvētku noskaņojums vēl turpinās!

21.01.2019.

16. janvārī PIKC “Daugavpils tehnikums” organizēja konkursu “Ziemassvētku noskaņojums” mājturības un tehnoloģiju priekšmetā meitenēm. Konkursa uzdevums bija izrotāt Ziemassvētku zābaku ar tekstilmateriāliem. Konkursā piedalījās 28 skolnieces no 12 Daugavpils pilsētas skolām. —–

Meiteņu tekstila zābaki ar savu krāšņumu, fantāziju, akurāti izpildītu darbu pārsteidza konkursa žūriju, kuriem bija ļoti sarežģīti noteikt uzvarētājus. Tomēr rezultāti bija šādi: 1. vietu ieguva J.Raiņa Daugavpils 6. vidusskolas skolniece, 2. vieta un 3. vieta – Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja rokdarbniecēm! Konkursa organizatori vēl piešķira papildus nominācijas: žūrijas simpātiju saņēma Daugavpils 13. vidusskolas meitene, bet par sarežģītāko darbu ar mazām detaļām atzīts Daugavpils 16. vidusskolas Ziemassvētku zābaciņš.
   Ražīgi pastrādāja arī mājturības un tehnoloģiju skolotāji. Konkursa organizatori novadīja meistarklasi par sarkankrūtīšu izgatavošanu no tekstilmateriāliem. Skaisti putniņi tagad dzīvos Daugavpils skolās.
Paldies konkursa organizatoriem par konkursu meitenēm, meistarklasi skolotājiem un omulīgu atmosfēru!

Informāciju sagatavoja
Daugavpils mājturības un tehnoloģiju MA

vadītāja Nataļja Izuļena