Skolu ziņas: Nacionālais e–Twinning projekts “Es – putnu draugs”

13.02.2019.

     Š.g. 4.februārī nacionālā projekta “Es – putnu draugs” dalībnieki, Daugavpils 16.vidusskolas 5.c klases skolēni, kopā ar projekta autori, klases audzinātāju Karīnu Gomolu, mentoru Svetlanu Rudjko un sporta skolotāju Sergeju Kiseļovu devās uz Jēkabpils Mežaparku, kur notika tikšanās ar Jaunjelgavas partneru skolas skolēniem un projekta autoriem Aniku un Inesi. —–
    Sākumā projekta dalībnieki piedalījās ziemas aktivitātēs Mežaparkā, pēc tam devās uz Jēkabpils sporta centru, kur, veicot dažādus uzdevumus, tuvāk iepazina viens otru, dalījās iespaidos par projektu un tā gaitu, kā arī apmainījās ar nepabeigtajām pasakām. Katras komandas uzdevums ir projekta laikā uzrakstīt putnu pasaku grāmatu. Pēc tam grāmatu ielaminēs  un dāvinās pirmklasniekiem. Visi projekta dalībnieki bija ļoti apmierināti ar paveikto darbu.
     Šajā dienā Nacionālā projekta dalībniekiem pievienojās arī starptautiskā e-Twinning  projekta dalībnieki, 8. un 10.klašu skolēni, kuri darbojas ģeogrāfijas jomā (“Top 5 monuments in your city!”). Ikvienam bija interesanti uzzināt, kā notiek klātienes tikšanās ar partneru skolām, jo  iepriekš viņiem bija tikai tiešsaistes tikšanās pieredze, izmantojot Skype platformu.

Sagatavoja
Karīna Gomola
Daugavpils 16.vidusskolas 5.c klases audzinātāja