Skolu ziņas: Ceturtā mācību/mācīšanās/mācīšanas mobilitāte projektā „Es un Jūs – ar mākslas palīdzību uz labāku nākotni”

12.11.2019.

No 2019.gada 4.novembra līdz 8.novembrim Turcijā, Germencik pilsētā, Himmeta Condur Cumhuriyet vidusskolā tika novadīta ceturtā mācību/mācīšanās/mācīšanas mobilitāte projektam „Es un Jūs – ar mākslas palīdzību uz labāku nākotni”. Daugavpils 11.pamatskolu pārstāvēja skolas direktore Ina Meldere, direktores vietniece izglītības jomā Ilona Kokina un svešvalodu skolotāja, projekta koordinatore Marianna Tretjakova. —–
Mobilitāte tika veltīta projekta aktivitāšu rezultātu apspriešanai, izvērtēšanai un pozitīvās pieredzes izmantošanai partnerskolās. Tika apspriesti šādi jautājumi:
–    Kādi pasākumi popularizē skolu sabiedrībā?
–    Kā projektā piedāvātās aktivitātes uzlabo skolēnu individuālos sasniegumus un sniedz atbalstu ārpusstundu darbā?
–    Kā iepazīst kultūras mantojumu savā skolā, pilsētā, valstī un ārpus tās?
–    Kā veiksmīgi organizēt kultūras un mākslas pasākumus, lai gūtu atgriezenisko saiti?
Mobilitātes dalībniekiem bija iespēja piedalīties radošajās darbnīcās. Kultūras programmas ietvaros pedagogi apmeklēja vēsturiskas vietas.
    
Daugavpils 11.pamatskolas projektus līdzfinansē Eiropas Savienības Erasmus+ programma, un administrē Valsts izglītības attīstības aģentūra.
Šī publikācija (paziņojums) atspoguļo vienīgi autora uzskatus un Komisija nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 11.pamatskolas projekta dalībnieku komanda