7.februārī Daugavpilī notiks sarunu skolas LAMPA nodarbība “Droša piesaiste personiskajās un darba attiecībās”

04.02.2020.

Sarunu skola LAMPA ir praktisku nodarbību cikls Rīgā un reģionos, kuru laikā ikviens varēs gūt praktiskas iemaņas labākai saskarsmei ar līdzcilvēkiem.

Tēma: Droša piesaiste personiskās un darba attiecībās. —–

Drošās piesaistes koncepcija pakāpeniski maina visu pasauli. Kā drošas attiecības, kas bērnībā izveidojas starp bērnu un vecākiem, iespaido bērna izvēles turpmākajā dzīvē, viņa profesionālos rezultātus un labklājību? Drošās piesaistes ietekme uz smadzeņu un visa organisma darbību. Kā regulēt drošības līmeni ģimenes un darba attiecībās? Kā rietumu komandas no hierarhiskām attiecībām pāriet uz komandas darbu, un kā to ietekmē atklājumi drošās piesaistes jomā?

Marija Šumihina ir psiholoģe un koučs. Starptautiskās Biznesa un organizāciju psihoanalīzes asociācijas valdes locekle. Iepriekš strādājusi par žurnālisti Krievijā (laikrakstā Известия un žurnālā Огонёк), vēlāk pievērsās biznesa attīstības jomai (investīciju kompānija IT Invest, biznesa klubi). Praktiskās psiholoģijas un psihoanalīzes institūtā Maskavā ieguva psiholoģes izglītību, kas orientēta uz praksi atbilstoši ASV standartiem. Kvalifikācijas celšana – sistēmiska ģimenes terapija un grupu analīze (Maskavas Psihoanalīzes institūts).

Nodarbību atbalsta British Council pārstāvniecība Latvijā un LIAA Daugavpils biznesa inkubators.

Reģistrācija: https://www.eventbrite.com/e/lampa-3-tickets-89747514231

DATUMS: 07.02.2020

LAIKS: 17.30 – 20.00

PILSĒTA: Daugavpils

VIETA: LIAA Daugavpils biznesa inkubators, Viestura iela 2