Izglītojošais cikls „Gudrība” izglītības iestāžu pašpārvaldēm

17.02.2022.

Š.g. 16.februārī jau otro reizi tiešsaistes platformā uz izglītojošo ciklu „Gudrība” kopā sanāca Daugavpils izglītību iestāžu pašpārvaldes, lai piedalītos izglītojošās lekcijās un dalītos ar savām iedejām un viedokļiem. —– 

Pirmo lekciju „Karjera un motivācija” nolasīja lektore, individuālās izaugsmes koučs-terapeite, trenere un mentore Daina Einberga. Lekcijas laikā jaunieši meklēja motivāciju izaugsmei, kā arī mācījās par pašvadītu mācību procesu un iekšējiem resursiem.

Lektors Raivis Gunārs Tauriņš, Eiropas Jaunatnes gada nacionālais koordinators, Latvijas Jaunatnes padomes projektu vadītājs, piedāvāja otro lekciju „Jauniešu izaicinājumi Latvijā”, kurā tika runāts par jauniešu aktīvu līdzdalību un rīcību savas nākotnes veidošanai.

Izglītojošo ciklu noslēdza debašu lekcija, kuru vadīja lektore Adele Pužule, Latvijas Debašu asociācijas “QUO Tu Domā?” projektu vadītāja. Debašu lekcijā tika runāts par viedokļu aizstāvēšanu un argumentāciju, kā arī bija iespēja darboties grupās, kur jaunieši izteica savus viedokļus, trenējās veidot projektu idejas un aizstāvēt savus argumentus.

Šis pasākums atbalsta Daugavpils pieteikumu Eiropas kultūras galvaspilsētas 2027 konkursam. #daugavpils2027 #kopīgavaloda #даугавпилс2027 #общыйязык #LinguaFranca2027 #ECoC2027

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Informāciju sagatavoja:
Projekta vadītāja
Santa Upīte
santaupite4@inbox.lv