Atvērto durvju dienas Profesionālās izglītības kompetenču centrā “Daugavpils Būvniecības tehnikums”

28.03.2022.

2022.gada 6., 7. un 8.aprīlī PIKC “Daugavpils Būvniecības tehnikums” aicina uz Atvērto durvju dienām, kurās būs iespēja iepazīt plašo profesiju klāstu, tehnikuma mācību vidi, piedalīties paraugdemonstrējumos, grupu un individuālajās ekskursijās. —— 

Pasākumā iespējams piedalīties gan piesakot klašu grupu, gan piesakoties individuāli, aizpildot anketu: WWW.EJ.UZ/ADD2022

6., 7.aprīlī pasākums norisināsies Jātnieku ielā 87, Daugavpilī, kur būs iespēja iepazīt profesijas būvniecībā un ceļu būvē, metālapstrādē un mašīnzinībās, arhitektūrā un interjera dizainā, siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijās.

8.aprīlī pasākums notiks Varšavas ielā 23, Daugavpilī, kur būs iespēja iepazīt metālapstrādes, mašīnbūves un mašīnzinību profesijas.

4.-8.aprīlī durvis vērs arī IPĪV „Dagda”, Brīvības ielā 3, Dagdā. Šeit būs iespēja iepazīt ēku būvtehniķa, apdares darbu tehniķa, apdares darbu strādnieka un konditora palīga profesijas, kā arī uzzināt vairāk par smago spēkratu mehāniķa, lauksaimniecības mehanizācijas tehniķa un augkopības tehniķa profesijām, kuras var pagūt Višķos. Pieteikties individuālajai vai grupas ekskursijai Dagdā var zvanot pa tālr.26706303 (vadītāja A.Bluka).

Uz tikšanos PIKC “Daugavpils Būvniecības tehnikumā”!

Profesiju klāstu var iepazīt šeit: www.dbt.lv/lv/Uznemsana/