Attīstošā nodarbība “Laimes bļoda”

Š.g. 28.septembrī J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā notika iepazīšanās tikšanās  ar  Inesi Grīnvaldi. Inese ir attīstošo nodarbību siltajos graudos metodes “Laimes bļodas” autore. 

Šajā dienā poļu ģimnāziju apciemoja vairāki speciālisti no dažādām iestādēm, lai pieskartos siltajiem graudiem. Speciālistiem Inese demonstrēja vairākas praktiskas nodarbības, kur varēja izbaudīt silto graudu smaržu, skaņu, taktili pielietojot dažādus dabas materiālus.

SIA “BeATUS” ir sociāls uzņēmums (zīmols – Laimes bļoda), kura mērķis ir mazināt ilgstoša stresa radītos traucējumus bērniem un jauniešiem. Pakalpojums ir attīstošas nodarbības silto graudu kastē, kurā speciālists, sadarbojoties ar vecākiem, palīdz novērst bērnu un jauniešu stresa radītos traucējumus, uzlabojot fizisko un psihoemocionālo stāvokli. Izzinot sevi un savas emocijas, bērni mācās stresa noturību, ko rada gan iekšējie, gan ārējie stresori, iepazīst situācijas, kuras var izraisīt ilgstošu stresu, un apgūst prasmi reaģēt uz tām. Uzņēmums piedāvā arī iegādāties jauno silto graudu kastes modeli, kā arī speciālistu apmācību. “Laimes bļodu” var iegādāties jebkurš speciālists, kas strādā ar bērniem un vecākiem. Sīkāka informācija https://www.facebook.com/Laimesbloda/ .

Liels paldies Inesei Grīnvaldei par dalīšanos ar šo metodi “Laimes bļoda” – katrs atrada savu “laimes gabaliņu”.

Liels paldies J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas direktorei Gaļinai Smuļko par perfektu pasākuma organizēšanu.

Informāciju sagatavoja:
J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas
izglītības psiholoģe
Diāna Rozenfelde