Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes labdarības akcija “Mīlošā sirsniņa – mīkstām ķepiņām”

11.02.2022.

Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādē 6.grupā “Pasaciņa” sadarbībā ar izglītojamo vecākiem un Iestādes padomi tika organizēta labdarības akcija “Mīlošā sirsniņa – mīkstām ķepiņām”. Iepriekš uzzinot par mūsu draugu iecienītākajiem gardumiem, nedēļas laikā izglītojamie kopā ar vecākiem vāca veselīgas dāvanas mūsu mazajiem draugiem – ābolus, burkānus un kāpostus. Akcijas laikā grupiņā tika izveidots arī īpašais stūrītis, kur tika organizēta foto-izstāde “Mans mīlulis”. —– 

Kad veselīgās dāvanas mūsu mazajiem draugiem jau bija savāktas, nolēmām tās personīgi uzdāvināt, tāpēc agrajā svētdienas rītā devāmies uz mini-zoo JuRita, kur mūs ļoti gaidīja kamieļi, lamas, alpakas, trusīši un daudzi citi pūkaini draugi. Atbraucot uz zoo, gan bērni, gan arī pieaugušie bija sajūsmā redzēt tik daudz dažādu dzīvnieku, bet mazie draugi bija priecīgi sagaidīt mūs ar daudzveidīgiem gardumiem. Bērniem bija īsts prieks pašiem barot dzīvniekus, paglaudīt un, protams, iegūt arī jaunas zināšanas par zoo iemītniekiem.

Sirsnīgs paldies pirmsskolas izglītības skolotājai Irīnai Arhipovai par ideju un inovatīvu pieeju izglītības procesa īstenošanā. Mīļš paldies arī mūsu vecākiem un Iestādes padomes locekļiem par atbalstu un sadarbību idejas īstenošanā!

Lai mūsu mazajiem draugiem labi garšo!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Jekaterina Krankale