Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas sasniegumi eTwinning projekta īstenošanā 2022. gadā

11.10.2022.

Šī gada 8. oktobrī Rīgā notika “Nacionālā eTwinning konference 2022”, kuras laikā septiņas komandas prezentēja labākos pagājušā mācību gada īstenotos sadarbības projektus – piecus starptautiskos un divus nacionālos, lai cīnītos par eTwinning starptautisko un nacionālo gada balvu. —– 

Blontu pagasta pirmsskolas izglītības iestādes un  Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas (Tartu iela 8) dibinātais projekts “Vistas dzīves cikls”, kura īstenošanā aktīvi iesaistījās izglītības iestādes no Mazsalacas, Nīcas, Rūjienas un Rēzeknes, tika izvirzīts gada balvai. Projekta mērķis bija iepazīstināt bērnus ar inkubēšanas procesu, paplašināt zināšanas par vistas dzīvesveidu un nozīmi cilvēka dzīve. Projektu konferencē prezentēja tās dibinātājas Kristīne Salīte un Valentīna Zinovjeva kopā ar audzēkņiem.

Konferences noslēgumā tika paziņoti labākie gada projekti. Projekts “Vistas dzīves cikls” ieguva divas nomināciju balvas – “Nacionālā eTwinning balva 2022” gada balva nacionālā līmenī un simpātijas balvu. Lepojamies par grupas “Austriņa” skolotāju Valentīnas Zinovjevas un Ineses Zvīdres projekta darbības augsto novērtējumu nacionālajā līmenī un sakām paldies visiem, kas sniedza atbalstu šī projekta realizēšanā.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas
pirmsskolas izglītības metodiķis
Mudīte Ozola