Ārzemju viesu vizīte J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolā ES Erasmus+ KA 2 projekta „Digitālā pirmsskola” ietvaros

04.11.2022.

Šonedēļ ES Erasmus+ KA 2 projekta “Digital Preschools”/”Digitālā pirmsskola” ietvaros otrajā pieredzes apmaiņas vizītē J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolas pirmsskolas izglītības programmas īstenošanas vietā viesojās pedagogi un IT izglītības jomas speciālisti no Turcijas, Igaunijas un Slovēnijas. Šī projekta mērķis ir digitālo didaktisko spēļu izstrāde pirmsskolas vecuma bērniem, lai nodrošinātu mūsdienīgu un kvalitatīvu pieeju mācību procesa apgūšanā. —– 

Vizītes laikā ārzemju viesi iepazinās ar mūsu valsts izglītības sistēmu, papildināja savu pedagoģisko pieredzi, apmeklēja Daugavpils pilsētas pirmsskolas, kā arī PIKC “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolu „Saules skola””. 

Pavasarī ciemiņu lomā iejutīsimies arī mēs, jo nākamā starpvalstu tikšanās tiek plānota Igaunijā nākamā gada jūnijā.

J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskola izsaka pateicību par atsaucību, sadarbību un aktīvu palīdzību Daugavpils pilsētas 12.pirmsskolas izglītības iestādes vadītājai Svetlanai Špandarukai un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes ekspertei projektu jautājumos un PIKC “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas “Saules skola”” skolotājai Evelīnai Balodei.

Informāciju sagatavoja:
J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolas /PII/
skolotājs mentors
Ludmila Atrahimoviča
t. 65474792