Radošo darbu konkurss “Mans veselīgā uztura šķīvis”

Ar prieku paziņojam, ka radošo darbu konkurss “Mans veselīgā uztura šķīvis” Nacionālā veselību veicinošo skolu tīkla (NVVST) izglītības iestāžu 1.–4.klašu izglītojamajiem ir noslēdzies!  

Konkursa mērķis bija veicināt veselīga uztura paradumu ieviešanu ikdienā, rosinot bērnus iesaistīties veselīga uztura šķīvja principa kā veselīga ikdienas paraduma veidošanā un aktualizējot tā nozīmību veselības saglabāšanā un uzlabošanā. 

Kopumā konkursam tika iesniegti 546 darbi, no tiem 279 darbi 1.2.klašu grupā un 267 darbi 3.4.klašu grupā. Konkursa organizatoru izveidota žūrija vērtēja darbus, ņemot vērā radošā darba nosaukumu, tehnisko izpildījumu un formātu, kā arī māksliniecisko izpildījumu. 

3.4.klašu grupā ceturto vietu ieguva – Liliana no Daugavpils Valstpilsētas vidusskolas 4.d klases. Ņemot vērā lielo atsaucību un sīvo konkurenci, konkursa žūrija vienojās arī pasniegt balvuDarjai no Daugavpils Valstpilsētas vidusskolas 1.d klases.

Apsveicam konkursa uzvarētājus ar iegūtajām balvām!   Vēlamies īpaši pateikties katram konkursa dalībniekam par ieguldīto darbu, radošumu un kvalitatīvo sniegumu konkursā, tādēļ sagatavosim pateicības balvas (pateicības rakstu un SPKC informatīvos materiālus) visiem dalībniekiem, ko nosūtīsim pa pastu janvārī.  Liels paldies arī visiem pedagogiem par izglītojamo radošuma atklāšanu un darbu izstrādes veicināšanu.  

Zemāk skatāmi daži no konkursa dalībnieku iesūtītajiem darbiem!