Latgales Centrālās bibliotēkas Ģimenes digitālo aktivitāšu centrs

Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) Ģimenes digitālo aktivitāšu centrs (Rīgas ielā 22a, 1.stāvā)  piedāvā interesanti un izzinoši pavadīt brīvo laiku: izpētīt kā darbojas jaunākās tehnoloģijas un iemācīties kaut ko jaunu. Tā ir lieliska vieta atpūtai, mācībām un izklaidei draugu un ģimenes lokā.

Ģimenes digitālo aktivitāšu centra piedāvājums ir ļoti plašs un paredz iespēju darboties gan  individuālajiem apmeklētajiem un ģimenēm ar bērniem, gan skolēnu grupām, neatkarīgi no vecuma vai iepriekšējas pieredzes tehnoloģiju izmantošanā. Centrā notiek ekskursijas, nodarbības un radošās darbnīcas.

Ģimenes digitālo aktivitāšu centrs aicina pieteikties Robotikas un 3D modelēšanas nodarbībām bez priekšzināšanām. Uz nodarbībām dalībnieki tiks aicināti individuāli rindas kārtībā, ņemot vērā dalībnieku vecumu.

Robotikas nodarbībās būs iespēja darboties ar LEGO® MINDSTORMS® robotu konstruēšanu un programmēšanu. 3D modelēšanas nodarbībās uzzināsiet par trīs dimensiju datorgrafikas pamatiem un apgūsiet  darbu ar 3D printeri. 

3D pildspalvu darbnīcās gūsiet jaunu pieredzi zīmēšanā, izmantojot 3D pildspalvu un veidojot trīsdimensionālus objektus.

Dalībniekiem ar priekšzināšanām centrs piedāvā radošās Robotu darbnīcas, kur būs iespēja izveidot LEGO® MINDSTORMS® robota modeli un programmēt to, kā arī darboties ar jaunajām “Sphero BOLT” robotu-bumbām.

Nodarbības paredzētas bibliotēkā reģistrētajiem lietotājiem. Tās ir bezmaksas un visus nepieciešamos materiālus nodrošina Latgales Centrālā bibliotēka.

Vairāk informācijas par reģistrāciju LCB un par Ģimenes digitālo aktivitāšu centra darbību, kā arī pieteikšanās nodarbībām, radošajām darbnīcām un ekskursijām pa tālruni 654 49090 vai e-pastu digicentrs@lcb.lv

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas
sabiedrisko attiecību nodaļa
654 49090
www.lcb.lv
www.facebook.com/digicentrs/