Vienības nams aicina uz Ģimenes kino svētdienu aprīlī

23.aprīlī Vienības nams aicina noskatīties animācijas filmu visai ģimenei “Marmadjūks” un divas latviešu filmas – drāmu “Mīlulis” un trilleri, piedzīvojumu filmu “Upurga”.

Plkst. 13.00 Animācijas filma “Marmadjūks”

Draiskulīgais un lempīgais Marmadjūks apvienojas komandā ar leģendāru suņu treneri, lai pierādītu, ka ir pirmais vācu dogs, kurš pelnījis iegūt trofeju prestižā suņu izstādē – Vestminsteras Čempionu sacensībās.

Filmas garums: 1h 28min

Režisors: Mark A.Z. Dippé

Filma dublēta latviešu valodā.

Treileris: https://www.youtube.com/watch?v=UOUXNzQ1w3A

Bez vecuma ierobežojuma

Plkst. 15.00 Drāma “Mīlulis”

Stāsts par jaunu, ambiciozu karjeristu Matīsu – sabiedrības mīluli, kurš nespēj vai neprot veidot patiesā mīlestībā balstītas, jēgpilnas attiecības ar citiem cilvēkiem. Tikai saskarsme ar desmit gadus veco meiteni Paulu, par kuru galvenajam varonim pēkšņi jāuzņemas atbildība, viņā kaut ko dziļi satricina. Skaudrs stāsts, intriģējoši pavērsieni – piedzīvojums autorkino gardēžiem un cilvēcisku drāmu cienītājiem.

“Filma “Mīlulis” uzdod nozīmīgus jautājumus par veselu paaudzi, kas dzimusi, augusi un pieaugusi reizē ar atjaunoto Latviju. Tā ir pirmā paaudze, kas izaugusi citā ekonomiskajā sistēmā, kur vērtību piramīdas augšgalā ir karjera, nauda, vara. Un pirmā paaudze, kuras identitāti veidojuši un joprojām veido sociālie tīkli. Vienlaikus šī paaudze meistarīgi prot kļūt par mīluļiem – draugu un paziņu lokā, darbavietās u. c. Bet vai būt mīlulim nozīmē būt patiešām mīlētam? Un vai tas nozīmē prast mīlēt pašam?” jautā filmas režisors Staņislavs Tokalovs.

Filmas garums: 1h 40 min

Režisors: Staņislavs Tokalovs

Lomās: Kārlis Arnolds Avots, Paula Labāne, Kristīne Krūze, Andris Keišs, Indra Roga, Gundars Āboliņš

Treileris: https://www.youtube.com/watch?v=5sdoUy6EvBU

Vecuma ierobežojums: 12+

Plkst. 18.00 Trilleris, piedzīvojumu filma “Upurga”

Pedantisks piedzīvojumu gids Andrejs mežonīgas pierobežas upes ielejā pazaudē savu māsu un viņas komandu – filmēšanas grupu, kas tur ieradusies filmēt veģetāro desiņu reklāmu. Taču piedzīvojums noiet greizi, kad filmēšanas grupa pēkšņi pazūd. Lai viņus glābtu, Andrejam nākas vienatnē doties dziļi noslēpumainā dabas pasaulē, kur sagaida cīņa gan ar ārējiem spēkiem, gan paša iekšējo trauksmi. Viņš nezina, ka šajā ielejā rudeņos uzplaukst dabas parādība, no kuras neprātīgā spēka nav pasargāti pat vietējie. Atrast pazaudēto nebūs viegli, un drīz vien Andrejs uzzinās – kas meklē, tas pazūd!

Filmas garums: 1h 31min

Režisors: Uģis Olte

Lomās: Igors Šelegovskis, Inga Tropa, Rihards Sniegs, Elvita Ragovska, Morten Traavik

Treileris: https://www.youtube.com/watch?v=hNBLulqi3dc&t=4s

Vecuma ierobežojums: 16+

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē darbdienās plkst. 16.30–18.30 un 1 stundu pirms pasākuma, cena 3 eiro.

Vienības nama pasākumu laikā notiek filmēšana un fotografēšana.


Informācija: www.vienibasnams.lv, tālr. 65427552