Aicinām uz pasākumu „Daugavpils apkaimju līdzdalības stāsti”

Pilsētas attīstība balstās uz apkaimju attīstību! Apkaimēs, kur pazīstam savus kaimiņus, mūsu ikdiena ir veiksmīgāka. Kā apkaimes ir veidojušās Daugavpilī un kā iesaistīties to darbībā? Nāc 16. maijā plkst. 18.00 uz neformālu pasākumu “Daugavpils apkaimju līdzdalības stāsti”, kas notiks mūzikas klubā/bārā “Artilērijas pagrabi”, Rīgas ielā 22.

Pasākuma pirmajā daļā iepazīsimies ar Mežciema, Križu, Cietokšņa un Ķīmijas apkaimju pārstāvju pieredzes stāstiem, izaicinājumiem un panākumiem.

Savukārt pasākuma otrajā daļā par līdzdalības veidiem un atbalsta mehānismiem diskutēsim ar Lilitu Gadzāni, dienas centra “Saskarsme” vadītāju un Labklājības ministrijas pilotprojekta “Sociālais darbs kopienās” sociālo darbinieci; un par pašvaldības attieksmi pret apkaimēm, iedzīvotāju līdzdalību un risinājumiem veiksmīgākai iedzīvotāju iesaistīšanai dzīvestelpas uzlabošanai pilsētā izjautāsim Igoru Aleksejevu, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes Pilsētas saimniecības un attīstības komitejas priekšsēdētāju.

Pasākumu organizē biedrība Cita Daugavpils kopā ar Cietokšņa kopienas aktīvistiem, Ķīmijas apkaimes Darbīgo kopienu, Mežciema biedrība un Križu apkaimes biedrību “Draudzība – K”.

Informāciju sagatavoja:
Arvita Jukša,
Daugavpils ķīmijas apkaimes darbīgās kopienas koordinatore
(tālr. 26825598)