Skolēnus aicina “Skaistā vasara bibliotēkā”

Daugavpils publiskās bibliotēkas atkal aicina skolas vecuma bērnus aizraujoši un saturīgi pavadīt brīvo laiku, piedaloties lasītveicināšanas programmā “Skaistā vasara bibliotēkā”. Programmas ietvaros tiek piedāvātas saistošas, izzinošas un izglītojošas nodarbības individuāliem dalībniekiem.

Visus trīs vasaras brīvlaika mēnešus ceturtdienās no plkst. 11.00 līdz 13.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) filiālēs skolēniem tiks piedāvātas īpaši veidotas nodarbības – literāri pasākumi un novadpētniecības stundas, radošas darbnīcas un konkursi, galda spēļu turnīri un rotaļas brīvā dabā, stafetes, zibakcijas, draugu lokā tiks atzīmēti svētki un organizēti citi saistoši pasākumi.

24. augustā katrā bibliotēkā tiks rīkots noslēguma pasākums, lai atskatītos uz kopīgi piedzīvoto un pasniegtu balvas aktīvākajiem lasītveicināšanas programmas “Skaistā vasara bibliotēkā” dalībniekiem.

Programmas “Skaistā vasara bibliotēkā” ietvaros virkne aktuālu, tematisku pasākumu tiek piedāvāts arī bērnu vasaras nometņu grupām.

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību nodaļa tālr.: (+371) 654 76345
www.lcb.lv