Latviešu valodas un kultūrvides apguves intensīvie kursi

Latviešu valodas aģentūra aicina mazākumtautību un latviešu pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogus pieteikties latviešu valodas un kultūrvides apguves intensīvajiem kursiem – diennakts nometnei 31.07.2023.–04.08.2023. (pirmsskolas pedagogi, 30 vietas) vai 07.08.2023.–11.08.2023. (pirmsskolas pedagogi, 30 vietas).

Kursu programmā:

  • latviešu valodas un kultūrvides apguves integrētas nodarbības par tēmām, kas nepieciešamas, strādājot pirmsskolas izglītības iestādē;
  • tikšanās ar radošiem un iedvesmojošiem cilvēkiem;
  • kultūrizzinoši mācību pasākumi;
  • radošas pašizpausmes mācību pasākumi.

60 pedagogiem tā ir lieliska iespēja pilnveidot latviešu valodas zināšanas, papildināt pedagoģisko kompetenci un sagatavoties nākamajam mācību gadam.

Kursu norises vieta tiks precizēta.**

Kursu beigās pedagogi saņem tālākizglītības apliecību par 40 stundu profesionālās kompetences pilnveides programmas apguvi.

Pieteikuma anketa jāaizpilda šeit līdz 2023. gada 18. jūlija plkst. 16.00. Apstiprināšana dalībai kursos notiek pieteikšanās kārtībā, izvērtējot pieteikuma vēstules.

* Kursi tiek finansēti no projekta līdzekļiem, dalība ir bez maksas.

** NB! Ievērojot to, ka pašlaik vēl notiek Eiropas Sociālā fonda projekta, kurā ir paredzēts minētās nometnes rīkot, saskaņošanas process, nometņu plānošanā ir iespējamas organizatoriska rakstura izmaiņas, par kurām informāciju sniegsim atsevišķi.

Izmantota informācija: https://valoda.lv/latviesu-valodas-un-kulturvides-apguves-intensivie-kursi/