Bērnu radošās nodarbības decembrī Rotko muzejā

Decembra trešdienās plkst. 16.00 Rotko muzeja bērnu mākslas studijā notiks iknedēļas bērnu radošās nodarbības.

Gatavojoties Ziemassvētkiem decembra trešdienās Rotko muzejā notiks radošās nodarbības bērniem. Tās vadīs māksliniece un muzejpedagoģe Mairita Folkmane.

Aicinām pieteikties nodarbībām:

6. decembrī: Uzzīmē atklātni! Darbnīcas laikā varēs sagatavoties Rotko muzeja izsludinātajam bērnu vizuālās mākslas konkursam “Rotko 120”, apskatīt Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīciju un uzzīmēt atklātni.

13. decembrī: Izgatavo Ziemassvētku egles rotu! Darbnīcas laikā varēs izveidot oriģinālu Ziemassvētku eglītes rotājumu un apsveikumu, apmeklēt Martinsona māju un apskatīt tās ekspozīcijas.

20. decembrī: Radi oriģinālu dāvanu pats! Darbnīcas laikā varēs izveidot Ziemassvētku dāvanu kādam sev mīļam cilvēkam, kā arī ielūkoties kādā noslēpumainā Rotko muzeja telpā.

27. decembrī: Gads ir balts no abiem galiem un pa vidu zaļš! Parastais zīmulis un pārsteidzošā rakstīšana. Radošā darbnīca ar eksperimentiem. 

Nepieciešamos materiālus un krāsas sarūpēs organizatori. Vēlams nodrošināties ar priekšautiem vai darba drēbēm.

Dalības maksa – 6.00 EUR.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc pirms katras darbnīcas apmeklējuma dalībniekiem obligāti jāpiesakās, rakstot mairita.folkmane@daugavpils.lv vai zvanot +37126564817.