Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” meistardarbnīcas pilsētas iedzīvotājiem

Š.g. decembrī Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” pedagogi sadarbībā ar Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centru “Inženieru arsenāls” organizēja Ziemassvētku meistardarbnīcas pilsētas iedzīvotājiem.

3. decembrī notika Ziemassvētku rotājumu izgatavošana dekupāžas tehnikā. 10. decembrī  varēja izvēlēties kartona atklātni sev tīkamā krāsā un ar vates kociņiem punktot savu svētku zvaigzni, bet 17. decembrī dalībniekiem tika piedāvāts izgatavot Ziemassvētku dāvanas. Izmantojot viegli pieejamos materiālus – iepakojuma papīru, papīra dvieļu ruļļus, lentītes, līmi un flomāsterus –, rūķīši-meistari izgatavoja savas unikālās un neatkārtojamās dāvanas “Svētku konfektes”, iekšā ieliekot pārsteigumu un pievienojot kartiņu ar roku rakstītiem vai zīmētiem Ziemassvētku novēlējumiem.

Kopumā meistardarbnīcās piedalījās vairāk nekā 200 dalībnieki.

Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” vadība izsaka pateicību Larisai Bēniņai, Edgaram Davidčukam un Natālijai Ruhmanei par atsaucību un iestādes vārda popularizēšanu, kā arī Ziemassvētku noskaņas radīšanu Daugavpils iedzīvotājiem. Ceram arī turpmāk uz sadarbību ar Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centru “Inženieru arsenāls” un tā komandu.

Lai visiem mierpilni un radoši Ziemassvētki!

Informāciju sagatavoja
Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība”
direktores vietniece
Agnese Jurģīte