Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas SMU “Flopi” gūst panākumus gadatirgū “Cits bazārs” Rīgā

Sestdien, 23. martā, tirdzniecības centrā “Domina Shopping” notika biznesa izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) gadatirgus “Cits Bazārs”.

Tajā pašu radītas preces apmeklētājiem piedāvāja 270  labākie skolēnu mācību uzņēmumu no visas Latvijas. Daugavpili kopumā pārstāvēja 20 SMU, kuri bija no Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Daugavpils Tehnoloģiju vidusskolas-liceja, Daugavpils Zinātņu vidusskolas, Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas, Daugavpils Vienības pamatskolas un Daugavpils Saskaņas pamatskolas, kopā 41 skolēns, SMU dalībnieks.

Pasākuma mērķis bija ne vien gūt pieredzi, papildināt prasmes un zināšanas, bet SMU komandas tika arī vērtētas un apbalvotas desmit nominācijās: “Sociāli atbildīgs SMU”, “Tehnoloģiskās inovācijas produkts/pakalpojums”, “Labākā SMU pārdošanas komanda”, “Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums”, “Sociālo mediju komunikācijas balva”, “SMU produkts/pakalpojums gatavs starptautiskajam biznesam”, “Labākais SMU stends”, “Ilgtspējīgs SMU produkts/pakalpojums”, “SMU biznesa potenciāls” un “Labākais SMU produkta zīmols”. Žūriju pārstāvēja pieredzējuši profesionāļi, uzņēmēji un akadēmisko spēku komanda.

Šoreiz pamanīts un novērtēts bija Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas SMU “Flopi”, kuri pamatskolas grupā ieguva nomināciju “Sociāli atbildīgs SMU” (Ksenija Volkova, Anastasija Koroļkova). Sveicam un lepojamies! Īpašs paldies Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas SMU konsultantei Ilmai Petrovai!

Sīkāka informācija sekos: https://jalatvia.lv/

Informāciju apkopoja:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes
izglītības metodiķe karjeras izglītības jautājumos
S.Čeirāne