12. aprīlī un 10. maijā aicinām Daugavpils 10. un 11. klases skolēnus piedalīties Business Lab spēlē! 

Business Lab programma ne tikai palīdzēs izprast, kā var darboties uzņēmums, bet arī spēļu un lekciju formātā integrēs dažādos uzņēmējdarbības procesos, ieskaitot mērķu izvirzīšanu, vadību, tirgus analīzi, plānošanu, komandas darbu, finanšu prasmes un komunikāciju. Šī spēle ir domāta aktīviem un radošiem jauniešiem, kuri vēlas izprast, kā ir domāt kā uzņēmējam un kā atrast inovatīvus risinājumus jebkurā dzīves situācijā. Šī prasme ar katru gadu kļūst arvien svarīgāka un sekmē panākumus pilnīgi jebkurā jomā!

Dalībnieki iemācīsies radīt produktu, attīstīt idejas, domāt uzņēmīgi un radoši, pārliecinoši prezentēt savas idejas un objektīvi analizēt konkurentu produkta piedāvājumu. Spēles laikā piedāvātās situācijas un uzdevumi prasa spējas pielāgoties, darboties komandā, stratēģiskās un kritiskās domāšanas, lēmumu pieņemšanas iemaņas, kuri tieši nosaka biznesa procesu panākumus.

Šī spēle piedāvā iespēju eksperimentēt, apgūt jaunas prasmes un nebaidīties no kļūdām. Reģistrējies jau tagad, nāc uz Business Lab > Daugavpils un iedziļinies uzņēmējdarbības procesos! Labākā komanda ar vislielāko nopelnīto kapitālu saņems vērtīgas balvas!

Pasākuma laikā arī būs iespēja iepazīties ar Rīgas Ekonomikas augstskolas piedāvājumu – fakultātēm, perspektīvam un SSE studentu pieredzi. Ja meklējat augstākās izglītības iespējas Latvijā, jums būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus Rīgas Ekonomikas augstskolas pārstāvjiem.

Pasākums notiks divas reizes – 12. aprīlī un 10. maijā plkst. 14.30 New East kultūras institūta telpās, 18.novembra iela 41a. Zemāk var izvēlēties datumu, kurā vēlaties piedalīties.

Dalība ir bez maksas, pasākums notiks latviešu un angļu valodā.

Lai rezervētu vietu skolēniem lūdzu sazināties ar mums vai aicināt viņus pašus aizpildīt pieteikuma veidlapu. 

REĢISTRĀCIJA: https://ej.uz/business_lab_daugavpils

Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/956954085946577

Pasākumu Business Lab > Daugavpils atbalsta SSE Riga