Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes veiksmīga dalība starptautiskajos eTwinning projektos

29.10.2021.

Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes pedagogi aktīvi piedalās starptautiskajos eTwining projektos. Pateicoties katra pedagoga ieguldījumam, 2020./2021.mācību gadā iestādē tika īstenoti 26 starptautiskie eTwinning projekti par dažādām tēmām: ekoloģijā, matemātikā, mūzikā, valodā un literatūrā, ēdienu pagatavošanā, Montessori pieejā u.c. —– 

Īstenojot projekta aktivitātes, izglītojamie ieguva jaunas kompetences visās mācību jomās, kā arī attīstīja savas sociālās un digitālās prasmes. Katram pedagogam tika izveidotas atsevišķas Twinspace mapes, kur notika savstarpēja pedagogu sadarbība un dalīšanās pieredzē.

Pēc projektu noslēguma, katrs pedagogs saņēma Kvalitātes sertifikātu, kas liecina par viņu eTwinning aktivitāšu augsto līmeni. Savukārt pirmsskolas izglītības skolotājas Tatjana Ivanova, Jeļena Miropoļska, Gaļina Kotova, Rita Osipova un pirmsskolas izglītības mūzikas skolotāja Jekaterina Krankale saņēma Eiropas Kvalitātes sertifikātu, kas nozīmē, ka pedagogu un izglītojamo darbs ir atzīts visaugstākajā Eiropas līmenī.

Sirsnīgi pateicamies visiem iestādes pedagogiem par ieguldīto darbu un aktīvu izglītojamo iesaisti starptautiskajos eTwinning projektos. Lai veicas arī turpmāk!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece Jekaterina Krankale