LCB skatāma “Saules skolas” Bērnu mākslas skolas absolventu darbu izstāde

No 1.septembra līdz 29.septembrim Latgales Centrālajā bibliotēkā, Daiļliteratūras un literatūrzinātnes sektorā (Rīgas ielā 22a, 2.stāvā) skatāma Mākslu izglītības kompetences centra “Daugavpils Dizaina un  mākslas vidusskola “Saules skola”” Bērnu mākslas skolas 2022. un 2023. gada absolventu noslēguma darbu izstāde.

Noslēguma darbi izglītības iestādes beidzējiem vienlaicīgi ir gan pēdējais pārbaudes darbs, gan arī lielākais no radošajiem projektiem Mākslas skolā. Vairākus pavasara mēnešus. katrs no absolventiem izstrādāja savu darba ideju, pamatoja to un realizēja. kādā no sev tuvām tehnikām.

Izstādē apskatāmi sekojošu autoru darbi: Eduards Matisons, Adriāna Smirnova, Varvara Lavrenova, Renāte Sauleviča, Ričards Jedigarevs, Dāniels Trošimovs, Elena Seņkoviča, Sanita Settarova, Agate Čeirāne, Megija Prokofjeva, Diāna Bogomola, Maksims Laškovs, Arta Novicka un Alīna Airijance.

Izstādē LCB ir aplūkojami gan kompozicionālā risinājuma, gan tehniskā izpildījuma ziņā daudzveidīgi darbi. Izstāde domāta visiem, kam ir tuvs un saprotams radošo meklējumu process. MIKC “DDMV “Saules skola”” Bērnu mākslas skolas absolventu noslēguma darbu izstādes atklāšana paredzēta 5.septembrī plkst.16.00.

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas
sabiedrisko attiecību nodaļa
65476345