Pasākums 1.-2.klašu skolēniem “Izvēlies, ko vēlies!”

Karjeras nedēļas ietvaros Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība” š.g. 9.oktobrī aicināja pie sevis ciemos vispārizglītojošo skolu 1.-2.klašu skolēnus. Pasākuma laikā dalībniekiem bija iespējama apmeklēt 3 radošās darbnīcas, kas ir saistītas ar dažādām jomām (deja, mūzika, teātris, tehniskā jaunrade, vizuāli plastiskā māksla u.c.).

Pasākuma galvenais mērķis bija veicināt interesi par neformālo izglītības procesu, atklājot skolēniem jaunas iespējas, kā var lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku. Pasākuma nosaukums “Izvēlies, ko vēlies!” sevī ietver aicinājumu izmēģināt darbošanos dažādās jomās, tādējādi jau no mazotnes meklējot veidus, kā pilnveidot savu personību.

Pasākuma organizatori izsaka pateicību par centra iespēju izzināšanu 98 dalībniekiem no šādām izglītības iestādēm: Daugavpils Tehnoloģiju vidusskola-licejs, Daugavpils Zinātņu vidusskola, Daugavpils Valstspilsētas vidusskola, Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskola, Daugavpils Iespēju vidusskola, Daugavpils Vienības pamatskola, Daugavpils Centra vidusskola, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija un Daugavpils Stropu pamatskola-attīstības centrs.

Tāpat esam pateicīgi arī skolotājiem, kuri vadīja interesantās un izzinošās nodarbības. Sakām lielu paldies Evitai Ruļukai, Natālijai Ruhmanei, Olgai Sverčkauskai, Anfisai Labutei, Anastasijai Smoļakovai, Edgaram Davidčukam, Svetlanai Rjabcevai, Svetlanai Aleksejevai, Danai Šaripovai, Olgai Mihailovai un Daugavpils Inovāciju centrs pārstāvei Tetyanai Barkovskai!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība”
direktores vietniece
A.Jurģīte