NOTIKS IZGLĪTOJOŠAS NODARBĪBAS IZGUDROTĀJU FESTIVĀLA LAIKĀ 

2023. gada 2.-3. jūnijā Daugavpils Inovāciju centrā norisināsies Izgudrotāju festivāls, kurā apmeklētāji tiek aicināti iepazīties ar jaunākajiem izgudrojumiem un jaunumiem izgudrojumu jomā dažādās sfērās. Festivāls notiks izstādes formātā un apmeklētājiem būs iespēja ar savu balsojumu noteikt apmeklētāju simpātijas.

Festivāla mērķis ir veicināt inovācijas un izgudrotājdarbību, un panākt, lai izgudrotāji un zinātnieki atrastu saskarsmes punktus, kuru rezultātā tiktu radīti jauni tehniskie risinājumi, inovatīvi produkti un/vai veidoti pakalpojumi un tiktu sekmēta šo inovāciju un izgudrojumu ieviešana un pielietošana dzīvē.

Izgudrotāju festivāla laikā, ikvienu interesentu aicinām apmeklēt izglītojošas nodarbības:

2.jūnijā, Daugavpils Inovāciju centrā, Vienības ielā 30:

  • 11:00, KĀ SEVI NOSAUKT?

Nodarbība par identitātes un to elementu nozīmi mārketingā. Par to, kā izcelties un būt pamanītam. Vada Raimonds Platacis. Ilgums – 1 stunda.

  • 16:00, Komunikācija, kas uzrunā, aizrauj un pārliecina!

Kā atrast savu būtību jeb atbildi uz jautājumu ”Kas es esmu?”,  ielikt to komunikācijas tonī un saturā, un īstenot pārliecinošu saziņu ar auditoriju, to atklāsim nodarbībā kopā ar Ievu Hmieļevsku. Ilgums – 1 stunda.

Pieteikšanās ir obligāta, vietu skaits ir ierobežots. Dalība nodarbībās ir bezmaksas. Pieteikšanās šeit: https://ej.uz/1urk

Aktivitāte tiek īstenota Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta “Inovāciju centra izveidošana Daugavpilī”, proj.nr. NFI/IC/VIAA/2020/4, Līguma Nr. Nr.9.-20.2.2.1/4, ietvaros.

Daugavpils Inovāciju centrs
Tālr. 29411895
www.facebook.com/daugavpilsinnovationcenter
https://dic.daugavpils.lv