Daugavpils Ķīmijas apkaimes PII pedagogi prezentē labo praksi pieredzes apmaiņas forumā “Vienoti izglītībā. Ir ideja!”

12.martā septiņi Daugavpils Ķīmijas apkaimes pirmsskolas izglītības iestādes pedagogi prezentēja savas labās prakses piemērus, pārejot uz vienotu skolu un īstenojot kompetenču pieeju, izglītības pieredzes apmaiņas forumā “Vienoti izglītībā. Ir ideja!”, kuru organizēja Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde sadarbībā ar Daugavpils Universitāti.

Satura jomā “Pirmsskola. Latviskas vides stiprināšana, latviešu valodas apguve” savu pieredzi prezentēja iestādes programmu īstenošanas vietas Inženieru ielā 16 pirmsskolas izglītības skolotāja Ligita Kostina, uzstājoties ar tēmu “Lasītprasmes un runas attīstīšana, izmantojot grupas vidi” un skolotāja logopēde Margarita Začiņajeva ar tēmu “Runas un valodas attīstīšana caur didaktiskajām spēlēm 4-7 gadu veciem bērniem”, kā arī programmu īstenošanas vietas Šaurajā ielā 20 vadītājas vietniece izglītības jomā Ilze Zīle ar tēmu “Pieredzes stāsti par valodas un saziņas pilnveidi pirmsskolā, kas īsteno Ekoskolu programmu”.

Satura jomā “Pirmsskola. Pozitīvas un emocionāli drošas mācīšanās vides veicināšana” savu pieredzi prezentēja iestādes programmu īstenošanas vietas Šaurajā ielā 20 dabas vides estētikas un silto smilšu skolotāja Irīna Jedigareva ar tēmu “Dabas vides estētikas metožu izmantošana pozitīvas un emocionāli drošas mācīšanās vides veicināšanā”, kā arī pirmsskolas izglītības skolotāja Lāsma Lauska un pirmsskolas izglītības mūzikas skolotāja Kristīne Dunaiska ar tēmu “Sadarbības iespējas pirmsskolas izglītības iestādē”.

Satura jomā “Izglītības iestāžu vadība” uzstājās iestādes vadītāja Arvita Jukša, prezentējot tēmu “Pārmaiņu programma “Līderis manī” – iedvesmojošs ceļš, kļūstot par mācīšanās organizāciju”.

Paldies pedagogiem par līderību!

#DPIP #DU #DaugavpilsĶīmijasPII

Informāciju sagatavoja:
Arvita Jukša
Daugavpils Ķīmijas apkaimes PII vadītāja
kimijaspii@daugavpils.edu.lv