Lieldienu Labdarības akcija

26.martā Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes pedagogi Jeļena Fiļimonova, Irīna Arhipova, Jekaterina Andronova un Jekaterina Krankale Latvijas Sarkanā Krusta Lieldienu Labdarības akcijas ietvaros devās uz dienas centru “Saskarsme”, lai iepriecinātu centra apmeklētājus ar praktisko meistardarbnīcu “Lieldienas sagaidot…”.

Meistardarbnīcas laikā centra apmeklētājiem bija iespēja piedalīties interaktīvajā spēlē un uzzināt par Lieldienu tradīcijām Latvijā. Visi dalībnieki aktīvi iesaistījās, ar prieku un jautrību atbildot uz spēles jautājumiem. Pēc tam izglītības iestādes pedagogi aicināja klātesošos pašizpausties radošajā darbībā un piedāvāja izgatavot ar savām rokām Lieldienu rotājumus no sāls mīklas. Šī ideja ļoti iepatikās meistardarbnīcas dalībniekiem, un viņi ar prieku veidoja Lieldienas simbolus – olas un zaķus, izkrāsojot tos dažādās tehnikās.

Pēc aktīvas darbošanās sekoja muzikālā pauze, kur arī katram dalībniekam tika nodrošināta iespēja izbaudīt kopīgu muzicēšanu klasiskās mūzikas pavadījumā ar dažādiem mūzikas instrumentiem. Protams, arī pirmsskolas izglītības iestādes izglītojamie uzdāvināja prieka mirkļus senioriem, pagatavojot smalkmaizītes putniņu veidā. Ar muzikālo pārsteigumu dziesmas veidā visus pārsteidza arī centra apmeklētāji. Lai skan arī turpmāk!

Sirsnīgi pateicamies dienas centram “Saskarsme” par uzņemšanu un sadarbību! Novēlam centra apmeklētājiem stipru veselību un siltas, krāsainas un priecīgas Lieldienas!

Informāciju sagatavoja
Daugavpils pilsētas 4.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece izglītības jomā
Jekaterina Krankale