Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestādes Lieldienu labdarības akcija

Šī gada martā Latvijas Sarkanais krusts (LSK) vērsās pie saviem biedriem ar aicinājumu no 20. marta līdz 10. maijam piedalīties Lieldienu labdarības akcijā. Akcijas mērķis ir apciemot un sniegt atbalstu vientuļiem senioriem, smagi slimām personām, kā arī bērniem ar invaliditāti. Akcijas moto: “Mēs esam, lai palīdzētu un atbalstītu!”

Iestādēm un organizācijām tika piedāvāts izvēlēties kādu sociālo iestādi vai sociāli neaizsargāto iedzīvotāju grupu un organizēt labdarības pasākumu. Tā kā mūsu iestādes darbinieki daudzus gadus ir LSK biedri un nav vienaldzīgi cilvēki, mēs, protams, pieņēmām šo aicinājumu un 18. aprīlī ar sarūpētajām dāvanām devāmies uz Daugavpils reģionālās slimnīcas aprūpes centru. Iestādes darbinieki, izglītojamie un viņu vecāki parūpējās, lai dāvanas būtu ne tikai patīkamas un garšīgas, bet arī lietderīgas, tāpēc uzdāvinājām centrā dzīvojošajiem cilvēkiem gan saldumus, gan galda spēles, gan materiālus motorikas attīstīšanai.

Pirmsskolas iestādes kolektīvs un aprūpes centra klienti izsaka lielu pateicību ikvienam, kurš piedalījās labdarības akcijā!

Vairāk informācijas: https://slimnica.daugavpils.lv/pateiciba-daugavpils-15-pirmsskolas-izglitibas-iestades-bernu-vecakiem-un-personalam/

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Anita Bolotņikova