Ģimenes dienas koncerts Daugavpils Kultūras pilī

Pavasarīgā noskaņā 9.maija pēcpusdienā Daugavpils Ķīmijas apkaimes pirmsskolas izglītības iestāde aicināja apkaimes un pilsētas iedzīvotājus un ģimenes uz Ģimenes dienai veltītu koncertu Daugavpils Kultūras pilī.

Ar skanīgām dziesmām un jautrām dejām bērni un iestādes darbinieki iepriecināja sanākušos skatītājus. Sajūsmas pilnas emocijas raisīja mazo mākslinieku talanti – bērni sirsnīgi dziedāja par saulīti, bērnudārzu, bērnību, ģimenes siltumu un mīlestību, aizrautīgi dejoja meitenes, bet zēni parādīja lielisku orķestri ar spainīšiem. Aplausu vētru saņēma dejas ar pušķiem un Eko dziesma repa stilā. Angļu valodas skolotāja Irina Novikova aicināja visus dziedāt un dejot kopā, skanot jautrām dziesmām angļu valodā. Iestādes darbinieku vokālais ansamblis “Ozolzīles”, mākslas vingrotāja Amina Beļašova, A.Boginiča deju studijas dejotāji, “Saules stariņu” ģitāristes, Daugavpils Iespēju vidusskolas instrumentālais ansamblis un soliste, Zumbas dejotājas radīja sirsnīgu un daudzveidīgu koncerta noskaņojumu.

Šis bija no 2023. gada 1. septembra apvienotās pirmsskolas iestādes pirmais kopkoncerts tik lielā koncertzālē. Priekā par izdošanos Daugavpils Ķīmijas apkaimes PII ir apņēmusies šo labo tradīciju turpināt arī nākamajā gadā.

Paldies iestādes talantīgajām mūzikas skolotājām Kristīnei Dunaiskai, Gaļinai Savčenko, Eleonorai Lipskai un Nataļjai Lazarevičai par koncerta sagatavošanu!

Sirsnīgs paldies iestādes audzēkņiem, kuru talantu skatītāji patiesi izbaudīja šajā svētku pasākumā, un viņu vecākiem. Paldies koncerta vadītājām – skolotājām Margaritai Začiņajevai un Ligitai Kostinai! Īpaša pateicība Daugavpils Kultūras pils direktorei Astrīdai Leščinskai par atsaucību koncerta sagatavošanā, kā arī liela pateicība un atzinība Daugavpils Kultūras pils darbiniekiem par palīdzību un pacietību!

Fotogrāfs: Kristīna Spiridonova @photo.by.kristina.sky

#DarbīgasKopienas

#DaugavpilsKultūrasPils

#DaugavpilsĶīmijasapkaimesPII

Informāciju sagatavoja:
Arvita Jukša
Daugavpils Ķīmijas apkaimes pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja
Mob. 26825598