STEMo! – STEM jomas konkurss 8.klašu skolēniem

Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība” aicina Daugavpils valstspilsētas un Augšdaugavas novada vispārizglītojošo izglītības iestāžu 8.klašu skolēnus piedalīties STEM jomas reģionālajā konkursā “STEMo!”. Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu interesi par radošo procesu un attīstīt STEM jomas prasmes.

Konkursa laikā skolēniem no piedāvātajiem materiāliem būs jāveic tehnisks uzdevums, kas ir saistīts ar inženierzinātnēm. Sadarbībā ar SIA “Regula Baltija” skolēni pilnveidos savas zināšanas izzinošā aktivitātē.

STEM jomas pavadošajam pedagogam konkursa laikā tiks nodrošināta dalība izglītojošā seminārā “STEAM: Tehnoloģiju un radošuma simbioze” sadarbībā ar SIA “Tomega”. Par dalību seminārā pedagogi saņems apliecinājumu.

Konkurss notiks 2024.gada 8.novembrī plkst.12.00 Daugavpils  Inovāciju centrā. Pieteikšanās konkursam notiek līdz 2024.gada 30.oktobrim. Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodama https://ej.uz/8eww.

STEM jomas reģionālo konkursu rīko Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība” sadarbībā ar SIA “Regula Baltija” un SIA “Tomega”.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība”
www.jauniba.lv