Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde kļuvusi par Izglītības iniciatīvu centra biedru

02.09.2014.

Š.g. vasarā Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde (DPIP) iestājās biedrībā „Izglītības iniciatīvu centrs” (IIC). Šī organizācija īsteno projektus, kas saistīti ar iekļaujošo izglītību, romu integrāciju, vecāku izglītību. Izglītības pārvaldei ir tuvi IIC mērķi un idejas veicināt izmaiņas sabiedrības apziņā par izglītības lomu humānas, taisnīgas sabiedrības veidošanā un sekmēt Latvijas iedzīvotāju mūžizglītību. DPIP ir arī IIC partneris projektā „Integrācijas inkubators romu bērnu un jauniešu atbalstam” (līgums Nr. 2012.EEZ/PP/2/MAC/041/011).—–

Biedrība „Izglītības iniciatīvu centrs” saviem biedriem piedāvā dažādas priekšrocības, piemēram, pirmajiem tikt uzaicinātiem līdzdalībai IIC vietējos un starptautiskos projektos un semināros, saņemt atlaides IIC organizēto semināru dalības maksai, kā arī regulāri saņemt izglītojošus materiālus un jaunāko informāciju par dažādiem izdevumiem.
IIC savas projektu darbības laikā apkopojis un izdevis daudzus metodiskos materiālus pedagogiem un vecākiem. Ar daļu no tiem var iepazīties IIC mājaslapā www.iic.lv. Šoreiz kā sveiciens jaunajā mācību gadā tiek piedāvāti krāsaini informatīvie materiāli pedagogiem un vecākiem no IIC septembra izdevuma.

Agrinas_bernibas_pedagogi_veic_izmainas.pdf

Dodiet_savam_bernam_vislabako_startu_dzivei.pdf

kvalitativas_pedagogijas_principi.pdf

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes
eksperte projektu jautājumos
Evelīna Balode
t.65425102
evelina.balode@daugavpils.lv